Header Ads

Начало / гелове / красота / маски / angiolive / Ангиолайв маска тяло

Ангиолайв маска тяло

ПРОЧИСТВАНЕ НА ЛИМФАТА – единствения път към живот без болести
Науката доказа, че повечето заболявания се развиват когато лимфата е замърсена.
Лимфната система е по-стара от кръвоносната. Тя се образува първа в ембриона. Наричат я „бялата река“. Първата заблуда на официалната медицина е, че не може да ѝ се въздейства. Но не е така, на всичко може да се въздейства и има безброй методи от алтернативната медицина, които да ни помогнат за това.
Лимфната система е в основата за очистване на междуклетъчните пространства и част от имунната ни система. Нейната функция е да филтрира кръвта, да произвежда бели кръвни телца, защита срещу болести, да върне протеина към сърдечно - съдовата система. Лимфната система включва далак, тимусна жлеза (ендокринна жлеза), апендикс, сливици, лимфни възли и съдове и лимфна тъкан.
Когато лимфата преминава през лимфните възли и далака, остарелите клетки, бактериалните агенти и други чужди субстанции, попаднали в тялото, се отделят и изхвърлят. Пречистената лимфа се връща наново в лимфната мрежа.
Задръстването на лимфната система води до много болести, например като
алергии,
синузит,
 артрит,
рак,
колит,
лупус (вълчанка),
напълняване
кожни проблеми.
Също може да бъде причина за отоци (събиране на вода), липса на енергия,
констипация (запек),
запушени синуси,
болки в кръста,
болки по цялото тяло
 чувство за слабост, отпуснатост.
Когато лимфната система не работи правилно, телата ни не могат да премахват токсините, да се борят с вирусни, гъбични и бактериални заболявания или да регулират количеството течност в нашите тъкани.
За да можем да постигнем максимално здраве, тази система трябва да функционира добре и лимфната течност да тече.
Лимфната система се „задръства“ поради наличието на токсини и паразити в нея. При това положение лимфата не може да изпълнява своите функции. При определени условия паразитите започват инвазия – образуват колонии, инфектират лимфата и така се стига до всякакви заболявания.
За да сме здрави, е нужно да поддържаме „чиста“ лимфна система.
Безспорно правилният хранителен режим и физическата активност са важни, но за съжаление не достатъчни, особено когато никога не сме провеждали прочистване на тялото си. На последния симпозиум в Мюнхен, Германия, учени от цял свят бяха подготвили доклади за ролята на лимфата система и връзката ѝ с отключването на заболявания.
Изчистването на лимфата може да стане леко с топ продукт на компания vertera и angiolive