Header Ads

Начало / здраве / красота / маски / Артопласт

Артопласт

Артропласт от Вертера (Vertera ARTHROPLAST) помага и облекчава симптомите при ставни болки /крака, колена, ходила, ръце, китки, пръсти, лакетна става/, ревматизъм, артрит, болки в костите, глезените, сутрешна скованост на ставите, остеопороза и други.
ОПИСАНИЕ НА ВЕРТЕРА АРТРОПЛАСТ
Рационално насища организма с комплекси жизнено необходими съединения, участващи в активизиране на оздравителните процеси.
Участва във формирането на химичния състав и вътрешните структури на костно – ставната система.
Оптимизира съчетаването на основните свойства на твърдите тъкани ( кости и зъби ) : твърдост, сила, еластичност, подвижност.
Компенсира недостатъка на зъбно и костноформиращите органични комплекси и минерали в случаите на недостатъчно постъпване или нарушено усвояване.
Профилактика на възможни отклонения в структурата и функцията на костно – ставната и зъбночелюстната система, съхраняване на пълноценна трудоспособност.
Профилактика на остеопорозата и костните счупвания.
Физиологично подредено формиране и заздравяване на костната и зъбната тъкан в активния период на растеж ( детство и юношество ).
Съхранява здравината на тъканите на костната система в „пренастройките“ на хормоналния баланс, в периода при жените след 45 годишна възраст.
Съхранява подвижността на ставите и необходимия обем на движение при възрастните хора.